Salit ja tilavuokraus
Saleja eri tarpeisiin

Modernit ja viihtyisät tilat

Vuokraamme salejamme myös TanssiBuumin toiminnan ulkopuoliseen käyttöön. Tiedustele lisää!


Sali 1 / Iso Sali / 170m2

Sali 2 / Pikku Sali / 63m2

Sali 3 / Takasali 91m2

Tanssistudiollamme on kolme avaraa ja valoisaa tanssisalia, jotka tarjoavat erinomaiset harjoitteluolosuhteet. Kaikissa saleissa on öljytty tammiparketti, suuret peilit sekä äänentoistolaitteet. Pienessä salissa on balettitanko. Salien koot ovat noin 170m2, 91m2 sekä 63m2. Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto.

Studiomme on erikoistunut tanssiurheiluvalmennukseen ja erityisesti latinalaistansseihin. Lisäksi meillä pyörivät ns. Ladies Only-tunnit, jotka on kehitetty erityisesti naisille joilla ei ole tanssiparia mutta haluavat silti kehittää itseään latinalaistanssin saralla. Oman tuntitarjonnan lisäksi tiloissamme toimii useita eri tanssialan yrittäjiä, jotka tarjoavat monipuolista tanssiliikuntaa kaiken ikäisille harrastajille.

Salien lisäksi Buumista löytyy 2 wc:tä, suihku, pukuhuoneet, viihtyisät oleskelu-/aulatilat joissa kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä virvoitusjuoma-automaatti. Opettajille on erillinen pukuhuone.

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät: Pitäjänmäentielle pääsee bussilla ja sekä Pitäjänmäen- että Mäkkylän juna-asemilta on 500m kävelymatka.

Kiinnostuitko? - Ota yhteyttä!