Ajankohtaista
uutiset, tapahtumat, uutuudet yms.

Päivitetyt toimintaohjeet

Uudet korona-rajoitukset astuvat voimaan 30.11.

Uudenmaan alueellisen koronakoordinaatioryhmän antamien rajoitusten ja ohjeistusten, sekä Suomen Tanssiurheiluliiton suositusten mukaisesti ryhmätunnit sekä practice-toiminta on tauolla 30.11. alkaen jouluun saakka. Tämän viikon tunnit pidetään siis normaalisti, rajatuin osallistujamäärin ennakkoilmoittautumisten mukaan. Vallitsevasta tilanteesta johtuen, aulatiloissa ei saa oleilla ja kasvomaskia tulee käyttää muutoin kuin harjoituksen aikana.

30.11.-27.12. ajalla vapaaharjoittelu on mahdollista rajatusti. Treeniajat tulee varata ennakkoon, ajanvarauskalenteri treeniaikoja varten avautuu viimeistään maanantaina.

Yksityistunteja pidämme edelleen rajatusti siten, että isossa salissa voi olla korkeintaan kaksi opettajaa yhtä aikaa, pienemmissä saleissa vain yksi opettaja kerrallaan. Opetuksen aikana käytämme maskia ja säilytämme turvavälin oppilaisiin.

Maanantain harjoiteryhmä sekä keskiviikon basic-tunti jatkuvat online, katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikesta huolimatta olemme positiivisella mielellä ja kiitollisia siitä, että olemme saaneet tanssia syksyn ajan! Tehdään yhdessä kaikkemme, että koronatilanne rauhoittuu ja toivottavasti päästään aloittamaan tanssit kinkunsulatus-tunneilla heti joulun jälkeen. Näistä lisätietoa seuraa lähemmin, kun näemme miten tilanne kehittyy. Tsemppiä kaikille, pysykäähän terveinä!!!

Terveisin Buumin väki ❤

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Pysykää terveenä!

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!