Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Buumi Dancesportin kesäleiri 7.-8.8.

Koronatauon jälkeen tanssitaan jälleen Buumi Dancesportin eli BDS:n perinteisellä kesäleirillä :) Leirin ohjelmassa kehonhuoltoa, tekniikkatunteja sekä practicet. Omat ryhmät sekä kilpaileville pareille että soolotanssijoille. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu tästä

HOX!

Leevi on kipeänä joten ke 23.6. ja to 24.6. ryhmät on peruttu. Lattaripräkän vetää dj Eksa

Heinäkuun vapaaharjoittelu

Rajoitusten vapautumisen myötä myös vapaaharjoittelukäytäntö muuttuu siten, että useampi pari voi harjoitella samaan aikaan. Eri toiveesta on kuitenkin vielä mahdollista harjoitella salissa yksin. Mietimme vielä miten saamme systeemin toteutettua mahdollisimman jouhevasti. Myös practicen osallistujamäärää lisätään, tiedotamme asiasta pikapuoliin ;)

Tanssit jatkuvat läpi kesän!

Juhannnuksena lomailemme, mutta salilla voi treenata koko viikonlopun ajan. Ryhmät jatkuvat kokok kesän, ilmoittautuminen ajanvarauskalenteriin www.vello.fi/tanssibuumi

Jotta voimme reagoida ketterästi mahdollisiin rajoitusten vapautuksiin kesän aikana, ajanvarauskalenterin ryhmäkoko on määritetty suuremmaksi. Pidämme osan paikoista tyhjinä ja avaamme niitä varattavaksi enemmän, mikäli rajoitukset sen sallivat. Kannattaa siis ilmoittautua jonoon, vaikka harjoitus vaikuttaisi täydeltä.

Maksimi osallistujamäärät

Ryhmätunnit: iso sali 12 hlöä (LatinBarre 10), takasali 6 hlöä

Practicet: 8 paria

Toimiston aukioloajat

Jotta pystymme hallinnoimaan varauksia paremmin, pyydämme kaikki salivuokrausta koskevat yhteydenotot sähköpostilla tai whatsapp-/tekstiviestillä toimiston numeroon 050 564 0674. Vastaamme viesteihin toimiston aukioloaikojen puitteissa:

ma-pe klo 10-20, la klo 10-16, su suljettu

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!