Ajankohtaista
uutiset, tapahtumat, uutuudet yms.

Jihuu, tunnit jatkuvat 1.6.

Ryhmätunnit ja practicet käynnistetään rajatuin osallistujamäärin sekä väljennetyin aikatauluin. Tunnit jatkuvat läpi kesän siten, että kesäkuun ensimmäiset neljä viikkoa mennään lähes normaalin viikkoaikataulun mukaisesti ja ajalla 29.6.-9.8. kevennetyllä kesäaikataululla. Katso aikataulut täältä Ilmoittautuminen ryhmiin ja practiceihin tapahtuu ajanvarauskalenterin kautta. Jotta kaikille harjoittelijoille riittäisi tilaa, niin ilmoittauduthan etukäteen vain yhteen practiceen/vko (ei koske ladies only-tunteja). Varaamatta jääneet paikat ovat vapaasti täytettävissä jokaisen viikon maanantaina.

Vapaaharjoitteluajat päivittyvät nettisivujen viikko-ohjelmaan tuttuun tapaan jokaisen viikon maanantaina klo 10 mennessä. Isossa salissa voi harjoitella enintään neljä paria, takasalissa kaksi paria ja pienessä yksi pari kerrallaan. Noudata viikko-ohjelmaan merkittyjä vapaaharjoitteluaikoja sekä ohjeita sopimuksen mukaan tapahtuvasta harjoittelusta!

Tulossa myös Back to Business tehopäivä la 13.6., lue lisää

Tärkeää tietoa ja toimintaohjeita:

  • Salille saat tulla vain jos olet TÄYSIN OIREETON etkä kuulu riskiryhmään. Pese ja desinfioi kätesi aina kun saavut ja lähdet salilta. Vaikka siivoammekin pintoja ahkerasti, vältä silti niiden turhaa koskettelua.
  • Pukuhuoneiden käyttöä sekä oleilua aulatiloissa on vältettävä.  Jokaisen ryhmän välissä on 15 minuutin mittainen tauko. Tule paikalle aikaisintaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua ja poistu salilta mahdollisimman ripeästi tunnin päätyttyä. Tee alkulämmittely ennen salille tuloa ja vaihda vaatteet mahdollisuuksien mukaan jo kotona, näin vältämme ruuhkatilanteita aulassa ja käytävillä.
  • Practice-treeneihin voi osallistua 12 paria kerrallaan. Treeni tanssitaan kolmessa erässä, aula ja pieni sali pidetään tyhjänä muusta toiminnasta jotta tauolla olevat parit voivat odottaa vuoroaan mahdollisimman väljästi. TÄRKEÄÄ! Nenän niistäminen tulee tehdä aulassa ja käytetyt nenäliinat on laitettava roskikseen ja kädet desinfioitava välittömästi niistämisen jälkeen!

Vallitsevasta tilanteesta johtuen myynnissä ei ole kesäpasseja eikä kausimaksuja, vaan harjoittelu tapahtuu kertamaksulla/sarjakortilla. Jos tiedät harjoittelevasi paljon erityisesti päiväsaikaan kun salilla on tilaan, voit lunastaa itsellesi vapaaharjoitteluoikeuden kuukaudeksi hintaan 48€/hlö. Kevään kausimaksujen hyvityksistä on lähtenyt tiedote kausimaksun lunastaneille. Jotta kassalle ei synny jonoa, maksut hoidetaan etukäteen seuraavasti:

  • kymppikortilla - merkkaa päivämäärä ruutuun kotona ja näytä kortti opettajalle
  • liikunta- ja kulttuurisovellukset - maksa etukäteen ja näytä kuitti opettajalle
  • uuden sarjakortin ostaminen - ilmoita minkä kortin haluat ostaa, saat paluuviestillä maksuohjeet. Lähetä kuva maksukuitista ja kirjoitamme sinulle kortin valmiiksi.
  • kertamaksu practice - maksa etukäteen seuraavin tiedoin ja näytä kuitti maksusta kun tulet treeneihin: Tilinro FI13 1011 3000 2661 62, summa: 7€ / hlö, viite 1148 
  • kertamaksu vapaaharjoittelu - maksa etukäteen seuraavin tiedoin ja kirjoita vihkoon maksun kohdalle "pankki"  Tilinro FI13 1011 3000 2661 62, summa 6€ / hlö, viite 1151
  • kertamaksu ryhmätunnit - maksa etukäteen seuraavin tiedoin ja näytä kuitti maksusta kun tulet treeneihin: Tilinro FI13 1011 3000 2661 62, viite 1164, valitse oikea summa:                    45 min/10€, 60 min/14 €, 90 min/20€

Huom! MobilePay on tuloillaan, mutta yrityspalvelussa on ruuhkaa koronan vuoksi joten odotellaan sitä aukeavaksi.


Noudattamalla ohjeita autat meitä pitämään toimintamme käynnissä ja takaamaan kaikille turvalliset harjoitteluolosuhteet! Teemme kaikkemme pitääksemme harjoitteluolosuhteet turvallisina. Kaikista toimenpiteistä huolimatta emme kuitenakaan voi luvata etteikö koronavirus-tartuntaa olisi mahdollista saada tanssiharjoituksista. Sen takia on tärkeää muistaa, että jokainen tulee salille omalla vastuullaan.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä, hyviä treenejä!

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Hyvää kesää!!!

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!