Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Buumin nettitreenit - nyt kaksi viikkoa kolmen hinnalla!

Helpotuksena koronasulkuun laitetaan myyntiin Buumin suositut ja paljon kiitosta saaneet nettitreenit. Valittavanasi on kolme erilaista kolmen "viikon" treenikurssia, joista kukin sisältää yhdeksän 30 minuutin oppituntia. Oppituntien lisäksi treeniryhmästä löytyy lisämateriaalina kehonhuoltoa sekä koostevideoita oppituntien harjoitteista. Nyt saat kolmen viikon materiaalin hintaa 36€ (norm. 54€), tai osta kaikki kolme kurssia kimppahintaa 100€. Ryhmän jäsenyys on voimassa 31.5. saakka.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Vapaaharjoittelu koronasulun aikana

Aluehallintoviraston päätös liikuntatilojen sulkemisesta jatkuu 24.1. saakka. Laki ei (toistaiseksi) koske 2003 tai sitä myöhemmin syntyneiden lasten ohjattua harrastustoimintaa eikä ammattilaisten harjoittelua.

Tilan vuokraaminen yksityiskäyttöön on edelleen sallittua. Vapaaharjoittelu sekä yksityistunnit yksityisvuoroilla rajatusti yksi henkilö/pari per sali on näin ollen edelleen mahdollista. Salivaraukset vapaaharjoittelua varten ajanvarauskalenterista nimikkeen "salivuokraus yksityiskäyttöön" alta, maksimi aika 90 min kerrallaan. Harjoitusaikoja avataan sitä mukaa kun niitä yksityistunneilta vapautuu, eli kannattaa tarkkailla aikoja päivittäin. Yksityistunnit varataan edelleen suoraan opettajilta.

Vapaaharjoituksen kertamaksu sulkuajalta on 10€/hlö (45-90 min, ei koske kausimaksun lunastaneita), tuote löytyy verkkokaupasta nimellä "yksityiskäyttö (vapaaharjoittelu)". Voit maksaa myös MobilePaylla (numero 22931) tai liikuntaeduilla kuten esim. epassilla. Yksityisvuoroille ei ole saatavissa sarjakortteja.

Kevään saliohjelma

Pieniä muutoksia kevään ohjelmassa:

  • keskiviikon Ladies only-basic tunti siirtyy pidettäväksi klo 18-19 Leevin johdolla ja muuttuu kaikille avoimeksi basic tunniksi. LatinBarre jää tauolle kevään ajaksi.
  • maanantain practice muuttuu kymppipräkäksi
  • Sanna keskittyy kevätkaudella liikkeen tutkimiseen, opetusmetodien kehittämiseen ja taiteelliseen työskentelyyn. Sannan sijaisena kevätkauden ladies only -tunneilla toimii maanantaisin Sanni Siurua, tiistaisin Leevi ja torstaisin Tiina Koskenvalta.

Ilmoittautuminen kevään tunneilla ajanvarauskalenterissa katso saliohjelma tästä 

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Liity postituslistallemme!