Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Helmikuun tunnit

Nykyiset rajoitukset ovat voimassa 31.1. saakka ja odotamme parhaillaan viranomaisten ohjeistuksia rajoitusten jatkumisesta. Tiedotamme jatkotunneista heti kun tiedämme miten rajoitustoimet etenevät. 

Tammikuun saliohjelma

Tammikuussa tanssitaan pienryhmissä sekä online-tunneilla., käy katsomassa saliohjelma tästä ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmät pidetään isossa salissa ja mukaan otetaan ohjaajan lisäksi viisi henkilöä kerrallaan. Tuntien välissä pidämme 15 minuutin tauot, jotta pukutilat eivät ruuhkautuisi. Pyydämme siis saapumaan paikalle juuri ennen tunnin alkua ja poistumaan pikaisesti treenin jälkeen. Aulassa ja pukuhuoneissa suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Pienryhmien hinnat ovat 14€/45 min, 20€/60 min, 25€/90 min. Maksun voi suorittaa kertamaksulla tai kymppikortilla, myös mahdolliset käyttämättä jääneet hyvitykset on mahdollista käyttää tuntien maksamiseen (kausimaksuja ei tunneille ole tällä hetkellä myynnissä).

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoitusajat ovat varattavissa ajanvarauskalenterin kautta. Vapaaharjoitteluaikoja ei lisätä enää erikseen viikko-ohjelmaan, vaan ne päivittyvät suoraan ajanvarauskalenteriin maanantaiaamuisin. Lisäämme harjoitusaikoja kalenteriin pitkin viikkoa sitä mukaa kun niitä jää yksityistunneilta vapaaksi. Practicet ovat tauolla ainakin tammikuun loppuun saakka, seuraamme terveysviranomaisten ja tanssiurheiluliiton tiedotusta tiiviisti ja aloitamme treenit heti kun se on turvallisesti mahdollista.

Tanssijat tanssistudiolla juomassa kahvia :)

TanssiBuumin aulassa tapahtuu hauskoja kun Erik Hento kutsuu kahvitteluvieraaksi tanssin ammattilaisia. KKahvittelun lomassa tutustutaan kotimaisiin kilpatanssin kärkinimiin ja käydään keskustelua tanssiurheilusta ja sen tilasta.

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!