Ajankohtaista
uutiset, tapahtumat, uutuudet yms.

Buumi Dancesportin kauden päätösleiri 14.-15.12.

Nyt kaikki lapsista aikuisiin mukaan hauskalle ja innostavalle leirille! Opettajina toimivat seuran omat huikeat Sanna Hento, Tiina Tulikallio, Henri Tanner, Juha Leevi Leskinen ja Erik Hento. Päivät koostuvat lämmittelystä, ryhmistä ja treeneistä. Luvassa helppoja harjoitteita sekä pieniä aivopähkinöitä, tekniikkaa ja vartalonkäyttöä.

Tervetulleita ovat kilpatanssijat, ladies only-asiakkaat, latinoshow-tanssijat sekä pro am-tanssijat ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta. Leirille voit osallistua parin kanssa tai yksin, ryhmät muodostetaan ikä ja taitotason mukaan. Päivät alkavat noin klo 10, tarkempi aikataulu selviää kun tiedetään montako ryhmää muodostuu.

Hinta 85€/hlö (seuran jäsenet 75€/hlö). Ilmoittautuminen 3.12 mennessä buumidancesport@gmail.com 

Tervetuloa!

Joulukuun tunnit

Ladies only-syyskausi loppuu virallisesti 12.12., mutta viikko 48 on ns. bonus-viikko jolloin ma-to tunnit pidetään normaalisti. Bonus-viikolla kausimaksulaiset voivat korvata syksyn aikana väliin jääneitä tunteja ja kymppikorttilaiset voivat osallistua tunneille normaalisti.

Viimeinen präkä ennen joulua on ke 18.12., myös kilpailijoiden ryhmätunnit pyörivät siihen saakka.

Buumilaiset vetäytyvät joulunviettoon 20.12., mutta sali on käytössä vapaaharjoitteluun koko loppuvuoden.

Loppiaisviikolla tanssitaan jo ahkerasti teematuntien ja präkä-treenien muodossa, ja kevätkausi starttaa täysillä 13.1. Kevään aikataulut ja tiiviskurssit tulossa nettiin piakkoin, pysy siis kuulolla ;)

Ihanaa joulun odotusta!

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!