Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Liikuntatilojen sulkutila jatkuu 15.4.- 28.4.

TanssiBuumin ohjattu toiminta on tauolla sulkutilan ajan (ei koske vuonna 2008 syntyneiden tai sitä nuorempien lasten eikä ammattilaisten toimintaa). Tanssitunneille voit kuitenkin osallistua online-tunneillamme.

Salin vuokraaminen yksityiskäyttöön on edelleen sallittua, joten vapaaharjoittelu rajatusti yksi henkilö/pari per sali voi jatkua kuten tähänkin saakka. Ajanvaraukset varauskalenterin kautta nimikkeellä "salivuokraus yksityiskäyttöön". Salin vuokraajan seurueeseen voi kuulua myös opettaja, eli yksityistunnit ovat myös mahdollisia (opettajat ohjeistavat salivuokramaksujen käytännössä).

Mikäli et pääse tulemaan, muista aina perua varauksesi. Peruminen onnistuu sähköpostiin saapuneen varausvahvistuksen kautta, perumatta jääneet salivuorot laskutetaan. Jotta toiminta olisi mahdollisimman turvallista, salille tulee saapua vasta juuri ennen oman vuoron alkua ja poistua välittömästi vuoron loputtua.

Yksityiskäyttövarausten hinnoittelu muuttuu

Sulkutilan pitkittymisestä johtuen joudumme tekemään muutoksia hinnoitteluun.

Salivuokraus yksityiskäyttöön vapaaharjoittelua varten: palvelun uusi hinta on 10€/hlö/kerta tai 10 kerran kortti 80€ (aiemmin hankitut harjoituskortit, kausimaksut sekä jo maksetut vuokraukset ovat voimassa sellaisenaan). Kertamaksun oikeuttaman yhden vapaaharjoitusvuoron pituus on maksimissaan 90 minuuttia. Uudet hinnat astuvat voimaan 15.4.

Toimiston aukioloajat

Jotta pystymme hallinnoimaan varauksia paremmin, pyydämme kaikki salivuokrausta koskevat yhteydenotot sähköpostilla tai whatsapp-/tekstiviestillä toimiston numeroon 050 564 0674. Vastaamme viesteihin toimiston aukioloaikojen puitteissa:

ma-pe klo 10-20, la klo 10-16, su suljettu

Toukokuun varauskalenteri päivittyy, kun tiedämme mihin saakka rajoitukset jatkuvat.

Basic-tunnin uusi aika

Keskiviikon Ladies only basic-tunnin uusi kellonaika 31.3. alkaen on 18-19.30 ja on voimassa niin kauan kuin jatkamme toimintaa rajoitusten puitteissa.

Tanssijat tanssistudiolla juomassa kahvia :)

TanssiBuumin aulassa tapahtuu hauskoja kun Erik Hento kutsuu kahvitteluvieraaksi tanssin ammattilaisia. KKahvittelun lomassa tutustutaan kotimaisiin kilpatanssin kärkinimiin ja käydään keskustelua tanssiurheilusta ja sen tilasta.

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!