Ajankohtaista
uutiset, tapahtumat, uutuudet yms.

TanssiBuumin nettitreenit 23.3.-12.4.

Treeniryhmä sopii kilpatanssiijoille, latinoshow-ryhmäläisille, ladies only-asiakkaille sekä pro am-tanssijoille kaikilla tasoilla. Harjoitteet tehdään soolona ja ne soveltuvat pieneen tilaan. Opettajine vuorottelevat tuttuun tapaan Sanna, Erik & Leevi :) Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Tule mukaan!

TanssiBuumin toiminta korona-epidemian aikana

Koronavirus-epidemian takia ryhmätuntien ja -treenien peruuutus jatkuu ainakin 13.4. saakka.

Yksityistunteja pidämme edelleen rajatusti, eli vain yksi opettaja/sali. Vallitsevasta tilanteesta johtuen oleilua aulatiloissa tulee välttää ja alkulämmittely tulee tehdä ennen salille tuloa. Pidämme tuntien väleissä reilut tauot ihmisten välisten kohtaamisten rajoittamiseksi joten pyydämme että tulet paikalle vasta 5 minuuttia ennen tunnin alkua ja poistut 10 minuutin kuluessa tunnin päättymisestä. Yksityistunnit varataan suoraan opettajalta, joka huolehtii salin varaamisesta.

Myös vapaaharjoittelu on mahdollista rajatusti silloin kun yksityisopetusta ei ole käynnissä. Eli samassa salissa voi harjoitella maksimissaan yksi pari/2 hlöä kerrallaan. Varaa treeniaikasi puhelimitse tai tekstiviestillä 050 564 0674 ja noudata samaa käytäntöä tulon ja poistumisen suhteen kuin edellä.

Salille saat tulla vain jos olet TÄYSIN OIREETON etkä kuulu riskiryhmään. Pese ja desinfioi kätesi aina kun saavut ja lähdet salilta. Vaikka siivoammekin pintoja ahkerasti, vältä silti niiden turhaa koskettelua.

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Pysykää terveenä!

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!