Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Maaliskuun tunnit

Rajoitustoimet eivät aiheuta tällä hetkellä muutoksia, sillä TanssiBuumin toiminta täyttää aluehallintoviraston uusimmat määräykset. Seuraamme kuitenkin tilannetta tiiviisti mahdollisten muutosten varalta. Maaliskuussa toiminta jatkuu siis pienryhmissä (6-7 henkilöä) sekä online-tunneilla. Ilmoittautuminen pienryhmiin ajanvarauskalenterin kautta ja online-tunneille nettisivuilla olevan lomakkeen kautta.

Vapaaharjoittelu sekä yksityistunnit jatkuvat rajatusti. Vapaaharjoitteluajat ovat varattavissa ajanvarauskalenterin kautta.

Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista, lue päivitetyt toimintaohjeet ja huomioi erityisesti seuraavat seikat:

-Tule tunnille vain täysin terveenä ja pese/desinfioi kätesi aina kun saavut salille. Mikäli tunnet oireiden alkavan harjoituksen aikana, poistu salilta välittömästi.

-Kohtaamisten minimoimiseksi olemme jättäneet ajanvarauskalenteriin tyhjää tilaa ryhmätuntien ympärille. Saavu salille aikaisintaan viisi minuuttia ennen oman vuorosi alkamista ja poistu välittömästi oman vuorosi päätyttyä, vaikka saliin ei olisikaan näkyvissä muita tulijoita.

-Vältä pukuhuoneiden käyttöä. Pidä turvaväliä ja käytä kasvomaskia, mahdollisuuksien mukaan myös tanssiessasi.

Kiitos kaikille vastuullisesta toiminnasta, pysykäähän terveenä!

Terveisin Buumin väki <3

Tanssijat tanssistudiolla juomassa kahvia :)

TanssiBuumin aulassa tapahtuu hauskoja kun Erik Hento kutsuu kahvitteluvieraaksi tanssin ammattilaisia. KKahvittelun lomassa tutustutaan kotimaisiin kilpatanssin kärkinimiin ja käydään keskustelua tanssiurheilusta ja sen tilasta.

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!