Ajankohtaista
uutiset, tapahtumat, uutuudet yms.

Kesän tunnit ja treenit 

Ma 4.6. alkaen jatkuvat Ladies Only-kesätunnit, katso koko kesän treeniohjelma tästä

Kilpatanssijoiden ma & ke tekniikkaryhmät sekä iltapracticet jatkuvat ilman taukoa juhannukseen saakka. Keskiviikkopräkä sekä to kymppipräkä (parilliset vkot) jatkuvat läpi kesän! Muistathan että kätevimmin treenaat Buumin kesäpassilla joka sisältää kaikki practicet sekä rajattoman määrän vapaaharjoittelua. Kesäpassin hinta on 70€ ja se on voimassa 1.6.-1.8.

Juhannuksen ajan harjoittelu

Pe 22.6.-su 24.6. sali on käytettävissä vapaaharjoitteluun, mutta emme hoida ovien avauksia.

Mikäli tarvitset avainta pyhien ajaksi, sovi siitä jo alkuviikosta Erikin tai Leevin kanssa. Tiedustelut 050 564 0674.

Hyvää juhannusta :)

Satu Suomi liittyy Buumin opettajien joukkoon :)

Kesäkuun alusta saimme kokeneeseen opettajajoukkoomme iloisen lisän, kun vakiotanssien ammattilainen Satu Suomi aloitti tuntien antamisen Buumilla. Tässä Sadun terveiset tanssijoille:

"Hei tanssijat!

Palveluitani on saatavilla myös Tanssibuumilla kesäkuusta alkaen! Toimin sekä vakiotanssien opettajana että psyykkisenä valmentajana. Vahvuuksinani pidän turvallisen ja rennon oppimisilmapiirin luomista, johdonmukaisuutta ja opetuksen suhteuttamista parin taitotasoon ja tavoitteisiin.

* Tanssinopettajana aloitan uusien parien kanssa työskentelyn tapaamisella, joka sisältää 45 min aloituskeskustelua ja 45 min opetusta. Hinta 100€/90min.

* Vakioyksärini maksavat 60€/ 45 min.

* Minulta on saatavissa myös psyykkistä valmennusta, joka antaa työkaluja mm. vuorovaikutus- ja tunnetaitoihin, stressinsäätelyyn ja harjoituksen suunnitteluun sekä toteutukseen. Sisältö muokkautuu aina parin tarpeiden mukaan ja voimme työstää esimerkiksi kilpailutilanteen hallintaa.

Työskentely on keskustelua ja asioiden ratkaisemista, harjoitussuunnitelmien tekemistä sekä tarvittaessa harjoituksen ohjaamista ja mallintamista. Huom! Tässä roolissa en opeta tanssia! Voin tehdä parin kanssa psyykkistä valmennusta myös ilman opetussuhdetta.

* Parikohtainen valmennus sisältää 3 x 1,5 tuntia, yhteensä 280€/pari

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, salivuokran ja matkakulut.

Lisätietoja saat s-postitse satu.suomi@pp1.inet.fi tai soittamalla 040 - 719 0247

Kesäterveisin, Satu Suomi"
Hyvää kesää!!!

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!