Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Aikuisten alkeiskurssi alkaa!

Haluatko nauttia tanssimisesta ja liikunnan riemusta ammattitaitoisessa ohjauksessa ja hyvässä seurassa? Buumi Dancesport järjestää 10 kerran alkieskurssin perjantaisin 17.9.-19.11. klo 19.30-20.30. Opettajina Tiina Koskenvalta ja Erik Hento, katso lisätiedot www.buumidancesport.fi ja ilmoittaudu mukaan!

Syyskauden tunnit

Viikkotunnit jatkuvat tutuilla paikoillaan. Katso koko syyskauden ohjelma Syksy 2021

Ilmoittautumiset ryhmiin ja practice nighteihin ajanvarauskalenterissa www.vello.fi/tanssibuumi

Koronarajoitukset lievenevät

Tartuntatautilain mukainen turvavälivelvoite on poistunut 4.9. Näin ollen myös practicen osallistujamäärät palaavat ennalleen.

Suosittelemme edelleen välttämään pukuhuoneiden käyttöä ja käyttämään kasvomaskia mikäli kohtaat muita kuin oman ryhmäsi harjoittelijoita. Erityisen tärkeää on, että tulet salille vain täysin terveenä. Päivitetyt toimintaohjeet sekä Tartuntatautilain 58 h §:n mukainen suunnitelma löytyvät tästä

LatinBarre-tunnit jatkuvat keskiviikkoisin klo 18-19

LatinBarre -tunnilla syvennytään kehonhallintaan, linjauksiin sekä jalkojen ojennuksiin. Tangolla tehtävä harjoitteet auttavat oman kehon hahmottamisessa parityöskentelyä tukevasti. Harjoitteet tehdään soolona ja ne toimivat oivallisena alkulämmittelynä ennen lattaripräkää tai basic-tuntia 😉

Tunti sopii kaikille lattaritanssijoille tasosta riippumatta.

Ilmoittautumiset www.vello.fi/tanssibuumi

Vapaaharjoittelu ilman ajanvarausta

 Vapaaharjoittelua varten ei tarvitse enää varata aikaa, vaan harjoittelu onnistuu ilman ajanvarausta viikko-ohjelmassa ilmoitettuina aikoina. Salissa voi harjoitella samaan aikaan useampia pareja . Muistathan kuitenkin, että yksityistunnit ja vapaaharjoittelu tapahtuvat eri saleissa. Jos haluat edelleen harjoitella siten, että salissa ei ole muita paikalla, ota yhteyttä sähköpostitse tai viestillä numeroon 050 564 0674.

Ryhmätunneille ja practiceihin tulee edelleen ilmoittautua ajanvarauskalenterin kautta.

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Kuule tapahtumista ensimmäisten joukossa!