Ajankohtaista

uutiset ja tiedotteet

Helatorstaina 26.5. tanssitaan normaalisti

Helatorstaina 26.5. pidetään Ladies only -ryhmä normaaliin tapaan klo 18-19.30 :)

Tehopäivä 11.6. klo 10-14 by Sanna, Eki & Leevi

Jihuu, paljon toivottu tehopäivä pidetään kesäkuussa, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ajanvarauskalenteri poistuu käytöstä!

Toiminnan normalisoiduttua, ryhmiin eikä practiceihin tarvitse enää ilmoittautua etukäteen. Mahdollisista muutoksista tiedotamme sähköpostitse, nettisivujen ajankohtaista -sivulla sekä sosiaalisen median kautta. Ajantasaiset treeniajat löydät aina viikko-ohjelmasta (päivittyvät joka maanantai klo 10).

Buumissa tanssitaan läpi kesän!

Kesäkausi alkaa maanantaina 30.5. ja jatkuu elokuun puoliväliin. Tiiviskursseista ja leiripäivistä tiedotamme myöhemmin. Katso kesäaikataulu tästä

Harjoittelukäytännöt koronarajoitusten jälkeen

Vapaaharjoitteluvuoroja ei tarvitse enää varata etukäteen, vaan harjoittelu on mahdollista aina viikko-ohjelmaan merkittyinä aikoina. Ryhmätunneille ja practiceen ilmoittautumiset tehdään edelleen ajanvarauskalenterin kautta www.vello.fi/tanssibuumi.


Pitkän koronasulun vuoksi ryhmien kevätkausi käydään tällä kertaa ilman loppukauden bonusviikkoa, eli kauden kesto on 7.2.-29.5.

Viestit ja toimiston aukioloajat

Yksityistuntikyselyt voi laittaa suoraan opettajien omiin viestimiin, mutta kaikki TanssiBuumin toimintaa koskevat viestit kuten ryhmätuntitiedustelut, salinvuokrausasiat, vapaaharjoittelu, maksukysymykset jne. tulee lähettää TanssiBuumin puhelimeen 050 564 0674 tai sähköpostilla. Vastaamme viesteihin toimiston aukioloaikoina:

ma-pe 10-20, la 10-16, su suljettu.

Buumin asiakkaille alennusta tanssitarvikkeista!

Alemana Dance Center tarjoaa TanssiBuumin asiakkaille -10% pysyvän alennuksen tanssitarvikkeista. Alennuskoodi BUUMI on voimassa niin verkkokaupassa kuin kisa-/tanssipaikkojen esittelyissäkin.

Liity postituslistallemme!