ONLINE-tunnit

Osallistu missä ja milloin vain!

Kaksi suosittua viikkotuntiamme striimataan livenä suljetun facebook-ryhmän kautta. Video säilyy käytössäsi viikon ajan joten voit tehdä sen sinulle sopivana ajankohtana.

Tunneilla keskitytään perustekniikan eri osa-alueiden kehittämiseen simppeleiden peruskuvioiden ja harjoitteiden kautta. Harjoitteet tehdään pieneen tilaan soveltuen eli ne sopivat loistavasti kotiharjoitteluun. Kauden aikana tanssitaan rumbaa, cha cha:ta, sambaa, paso doblea sekä jiveä. Voit osallistua tunneille koko kaudeksi kerrallaan tai tulla mukaan silloin kun vuorossa on sinua kiinnostava tanssi/aihe. Kulloinkin vuorossa oleva tanssi päivittyy viikko-ohjelmaan saman viikon maanantaina.

Lattariharjoitteet ma klo 18-18.45 (kesän ajan aiempi aloitus)

Hinta 10€/vko (myös 10 kerran sarjakortilla maksaminen on mahdollista)

Basic Online ke klo 19.05-20.35 (kesätunnit 2.6.-23.6.)

Hinta 20€/vko

Myös 10 kerran sarjakortilla maksaminen on mahdollista. Jos haluat kausimaksun online-tunneille, ota yhteyttä info@tanssibuumi.fi

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta ja kirjoita kuvaukseen maksutapa sekä päivämäärä milloin olet osallistumassa. Lisäämme sinut faceryhmään ennen ryhmätunnin alkua. Maksu verkkokaupan kautta (ryhmätunti 45 min tai 90 min) tai MobilePaylla (numero 22931).