ONLINE-tunnit

Basic Online - soololattaritunnit

Voit osallistua myös teematunneille ja tiiviskursseille online. Lue lisää

Keskiviikkoisin klo 19-20.30

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan Buumin tanssitunneille missä ja milloin vain! Sannan suositut basic-tunnit streamataan  livenä suljetun facebook-ryhmän kautta. Video säilyy käytössäsi viikon ajan joten voit tehdä sen sinulle sopivana ajankohtana.


Tunneilla keskitytään perustekniikan eri osa-alueiden kehittämiseen simppeleiden peruskuvioiden ja harjoitteiden kautta. Harjoitteet tehdään pieneen tilaan soveltuen eli ne sopivat loistavasti kotiharjoitteluun. Kauden aikana tanssitaan rumbaa, cha cha:ta, sambaa, paso doblea sekä jiveä. Voit osallistua tunneille koko kaudeksi kerrallaan tai tulla mukaan silloin kun vuorossa on sinua kiinnostava aihe. Kulloinkin vuorossa oleva tanssi ja teema päivittyy viikko-ohjelmaan saman viikon maanantaina. 

Hinta 20€/vko, 272€/kausi (17 vkoa). Myös 10 kerran sarjakortilla maksaminen on mahdollista. Ensimmäinen online-tunti 26.8.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta ja kirjoita kuvaukseen, minkä päivän tunnille olet osallistumassa. Lisäämme sinut faceryhmään keskiviikkona ennen ryhmätunnin alkua. Maksu verkkokaupan kautta (ryhmätunti 90 min)