Kilpatanssitunnit ja harjoitukset

Monipuolista harjoittelua ja tanssinopetusta kilpatanssijoille

Practice night eli "präkä"

Practice night-harjoitus on kilpailutilannetta jäljittelevä treeni, jossa pyrkimyksenä on tanssia suoritukset kilpailunomaisesti ja keskeytyksettä. Buumin präkä on jo lähes legendaarinen treeni, jossa dj soittaa hyvää musaa ja tunnelma on katossa.

Lattaripräkä ma klo 19.30 & ke klo 19

Lattariharjoitteet

 Paranna liikkumistasi  toistojen avulla. Perustekniikan treenaamiseen on usein liian vähän aikaa. Ratkaisu on Buumin harjoiteryhmä, missä tehdään paljon toistoja yksinkertaisissa peruslikkeissä. Teema on enemmän tekemistä kuin tietoa. Harjoitteet tehdään soolona eli voit osallistua myös ilman paria.

Ma klo 18.35 (45 min, Eki / Sanna)

Very basic latin

Kaikille latinalaistanssin harrastajille avoin tekniikkatunti joka pureutuu lattareiden syvimpään olemukseen ja tekniikkaan. Tunnin vetäjänä Juha Leevi Leskinen, tunnit tanssitaan soolona ja keskittyvät perusteisiin pikkutarkasti ja huolellisesti.

su klo 11.15-12.15

Vapaaharjoittelu

Buumi tarjoaa loistavat puitteet omatoimiseen vapaaharjoiteluun. Viikko-ohjelmaan merkittyinä aikoina ovet ovat auki ja joku saleista varattu harjoittelijoita varten. Musiikkia saa silloin käyttää vapaasti kukin pari vuorollaan. Jos haluat harjoitella merkittyjen aikojen ulkopuolella, se on mahdolista sopimuksen mukaan. Maksa harjoitusmaksu ennen saliin menoa ja kirjaa nimesi pöydällä olevaan vihkoon.