Kilpatanssitunnit ja harjoitukset
Monipuolista harjoittelua ja tanssinopetusta kilpatanssijoille

Practice night eli "präkä"

Buumin präkä on jo lähes legendaarinen treeni, jossa dj soittaa hyvää musaa ja tunnelma on katossa. Lattaripräkässä tanssitaan kaikki viisi latinalaistanssia. Kymppipräkässä voit tanssia joko vakiot, lattarit tai kaikki kymmenen tanssia.

Lattarit: ma klo 19.30 & ke klo 19

Kymppi: parilliset vkot to klo 19.30 & parittomat vkot ma klo 12

Lattariharjoitteet

 Paranna liikkumistasi  toistojen avulla. Perustekniikan treenaamiseen on usein liian vähän aikaa. Ratkaisu on Buumin harjoiteryhmä, missä tehdään paljon toistoja yksinkertaisissa peruslikkeissä. Teema on enemmän tekemistä kuin tietoa. Harjoitteet tehdään soolona eli voit osallistua myös ilman paria.

Ma klo 18.30 (45 min, Eki / Sanna)

Lattari tekniikkaryhmä

Jalkatekniikkaa, musiikin käyttöä, vartalon liikettä, parityöskentelyä jne. Kun kaipaat tarkkaa tietoa ja pohdittavaa omaan tanssiisi, tämä on oikea ryhmä sinulle.  Sopii parhaiten C-A tasoille, osa harjoitteista tehdään pareittain, mutta voit toki tulla tunnille yksinkin.

Ke klo 18 (60 min, Leevi)

Vapaaharjoittelu

Buumi tarjoaa loistavat puitteet omatoimiseen vapaaharjoiteluun. Viikko-ohjelmaan merkittyinä aikoina ovet ovat auki ja joku saleista varattu harjoittelijoita varten. Musiikkia saa silloin käyttää vapaasti kukin pari vuorollaan. Jos haluat harjoitella merkittyjen aikojen ulkopuolella, se on mahdolista sopimuksen mukaan. Maksa harjoitusmaksu ennen saliin menoa ja kirjaa nimesi pöydällä olevaan vihkoon.