Asiakastiedote (lähetetty 3.1.)

Kevätkauden tunnit alkavat tiistaina 9.1.

Käy kurkkaamassa kevään saliohjelma tästä, myös kausimaksujen hinnat on päivitetty hinnastoon. Saliohjelma jatkuu samaan tapaan kuin syksylläkin; luvassa siis Ladies style -soolotunteja, tekniikkatunteja, practice-treenejä sekä tehopäiviä (kevään tehopäivät tulevat nettisivuille tällä viikolla). Ladies style -ryhmiin on nyt hyvä hetki liittyä mukaan, sillä kauden alussa rakennetaan jälleen uusia koreografioita. 😉 Just Dance! -tunnit sekä maanantain tekniikkaryhmä alkavat 15.1.

Vapaaharjoittelun kausimaksu on voimassa 1.1.-31.5. Kausimaksu sisältää myös practicet ja sen voi lunastaa verkkokaupasta tai maksaa salilla. Keskiviikon practicet pyörivät jo normaalisti, kymppipracticet starttaavat jälleen 15.1.

Vielä mahtuu mukaan loppiaisen starttipäivään la 6.1. klo 10-14

Käynnistetään kausi perinteisellä loppiaisen starttipäivällä Leevin, Erikin ja Sanna kanssa. Tällä kertaa aiheena ovat ajoitukset ja rytmin vaihtelu.

klo 10-11.10 Rumba / Leevi

klo 11.25-12.35 Samba / Erik
klo 12.50-14 Cha cha / Sanna

Starttipäivä sopii kilpatanssijoille, latinoshow-tanssijoille, pro am -tanssijoille sekä ladies style -asiakkaille kaikilla tasoilla.

Hinta 48€ / hlö (voit osallistua myös yksittäisille tunneille hintaan 20€/hlö.) Ilmoittaudu tästä

Paritanssin alkeiskurssi sunnuntaisin klo 16-17, alkaen 4.2.

Kurssin aikana opetellaan perusliikkeistä koostuvat pienet koreografiat kuuteen tanssiin: valssi, tango, quickstep, samba, cha cha ja jive. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita; kurssin kannustava ilmapiiri sekä ammattitaitoiset opettajat takaavat miellyttävän oppimiskokemuksen!

Opettajina toimivat Tiina ja Erik, katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Onnea ja menestystä uuteen vuoteen! ❤

Toivottaa Buumin väki