Asiakastiedote (lähetetty 9.4.)

Kevätkauden terveiset :)

Kevään tanssikausi on ollut täynnä mahtavaa pöhinää sekä viikkotuntien että tehopäivien osalta! Meno jatkuu läpi kesän, kesäkauden ohjelma julkaistaan nettisivuilla viimeistään vappuviikolla. Keväälle on luvassa vielä pari tehopäivää, muistathan ilmoittautua mukaan:

Huhtikuun tehopäivä la 20.4. klo 10-14

Luvassa tuttuun tapaan kolme tanssia ja kolme 70 min mittaista oppituntia Sannan, Erikin ja Leevin seurassa. Tehopäivä sopii kilpatanssijoille, latinoshow-tanssijoille, pro am -tanssijoille sekä ladies style -asiakkaille kaikilla tasoilla.

Aikataulu:

klo 10-11.10 Samba / rytmin vaihtelu, Sanna

klo 11.25-12.35 Rumba / aksentointi, Erik

klo 12.50-14 Cha cha / ajan käyttö ja tempo, Leevi

Hinta 49€ (voit osallistua myös yksittäiselle tunnille hintaan 21€ tai kahdelle tunnille hintaan 37€).

Just Dance! -tehopäivä to 9.5. klo 11-14

Helatorstaina ei ole ladies style -viikkotuntia, mutta onneksi tanssimaan pääsee oikein olan takaa Leevin ja Erikin kanssa. Luvassa kaksi 80 minuutin mittaista oppituntia, tanssit ja tarkemmat tiedot julkaistaan lähempänä.

Hinta 37€/molemmat tunnit, 21€/yksi tunti

Ilmoittautumislomake tiiviskursseille löytyy nettisivuilta > ajankohtaista > tiiviskurssit ja tehopäivät. Ilmoittautumislinkkejä emme valitettavasti voi lisätä enää sähköpostiviesteihin, sillä eräät postipalvelimet estävät silloin kirjeidemme perille pääsyn.

Kevään juhlapyhät aiheuttavat hieman poikkeuksia aikatauihin. Ajantasaiset aikataulutiedot löytyvät aina nettisivujen ajankohtaista- sekä viikko-ohjelma -sivulta.

Aurinkoista kevättä!

Toivottaa Buumin väki ❤