Nettivalmennukset
Edullinen ja tehokas tapa tukea harjoittelua tai oppia uutta!

Kauttamme myös tanssin nettivalmennukset. Helppo ja tehokas tapa harjoitella tanssimista perinteisten tanssituntien rinnalle. Tulossa lisätietoja lähiaikoina. Kysyy lisää Sannalta!


Uutta tulossa ja pian saatavilla:

Rumban perusteet -nettivalmennus

Kiinnostaisiko oppia Rumban perusteet helposti?

Miten siis konkreettisesti tanssitaan Rumbaa?

Tähän on nyt tänä kesänä mahdollisuus Tanssin Taituriksi -kirjan kirjoittajien Erikin ja Sannan yhteistyössä Tanssitannerin kanssa toteutetun Rumban-alkeet perusteellisesti opettavan nettivalmennuksen avulla.

Nettivalmennus on suunnattu kaikille vasta-alkajille. Sen aikana opit kilpatanssipohjaisen Rumban perusteet, niin askelten, musiikin kuin tekniikankin suhteen.

Valmennus sisältää selkeän opetuksen videoineen, lyhyen koreografia-ehdotuksen, sekä harjoitussuunnitelman harjoitteineen. Sen avulla pystyt harjoittelemaan kesälomista piittaamatta vaikkapa laiturin nokassa mökillä. Opettajinasi toimivat Erik ja Sanna Hento.

Valmennuksen ostamalla saat oikeudet valmennuksen materiaaliin kuukaudeksi. Nopeimmillaan materiaalin voi suorittaa jopa yhdessä illassa. Valmennuksen suorittamalla opit tanssimaan Rumbaa. Valmennus tulossa syksyn aikana.

Hinta 23€ , kysymykset ja ennakkoilmoittautumiset: info@tanssibuumi.fi / 050 564 0674.